2015. november 14.

szülinapi piknik

csodás ez a novemberi tavasz. elképesztő hatással van rám. inspirál, erőt ad, hajt előre.
a barátokkal hihetetlen dolgokra vagyunk képesek együtt. lehet munkahelyi ártalom, de legyen szó szülinapról, babaváró buliról vagy bármilyen alkalomról, nem aprózzuk el és nem a megszokott klisékre hajtunk. ez valahogy nekünk azt hiszem zsigerből jön. ha csobbanunk, hát csobbanjunk nagyot! (ugye Lau?!)
drága barátnőnk három hónapos babájával van otthon. én tudom milyen egy újszülött érkezése. fenekestül felfordul az addig élete az ember lányának, kicsit megszűnik a világ, a négy fal között igyekszünk megtalálni a helyes utat, a helyes napi rutint, rendszert egy kicsi baba mellett. egyszer nagyon könnyű minden, aztán meg a téboly határán próbálsz nem megbolondulni. na ilyenkor jönnek a barátok és akkor fellélegzel, felszabadulsz, új erőre kapsz és rájössz, hogy van világ a négy falon kívül is.
Julis barátnőnk is hasonló helyzetben van és ha már szülinap, és ha még sajnos nem alkalmas arra, hogy egy koncerten kitombolja magából a felgyűlt mindent és nem ihat meg velünk szabadon egy sört, vagy többet, akkor valami más program kell szülinapra. délutáni, napsütésben andalgó (bár Ő arra nem képes ;) ), borítékba rejtett üzeneteken keresztül barátokat és ajándékokat megtaláló, beavatva a sarki zöldségest, a szépség szalon masszőrét, kalandos feladatsor kell. olyan, hogy hálásak lehetünk a csodás időért, hogy mindezt bringára pattanva tudjuk levezényelni. nem kis örömet szerezve ezzel az ünnepeltnek és az utca emberének is, hiszen a héliumos lufik az utolsó pillanatban készülnek el, amit aztán a bringákra kötözve a város másik végére kell elszállítmányozni és kikötözni a megfelelő helyre, majd bokor mögül vigyázva rá, nehogy az ünnepelt előtt szerezze azt meg egy kisgyerek.
és hogy az emlékmű alatt tökéletes legyen a helyszín a piknikre az avarszőnyeggel együtt.


csodálatos és felemelő volt a domboldalban kockás pléden együtt töltött boldogságos fél óra, melegteástól, cupcake-estől, gumicukrostól, körtéstől és bébiitalos üvegbe rejtett szilvapálinkástól.



klasszak vagyunk csajok!

2 megjegyzés: